13-3-9852839_edited.jpg

Referenssit

Asiakkaideni antama palaute

 

"Tytti hoiti myynnin ammattilaisen ottein alusta loppuun. Asunto saatiin kaupaksi alle viikossa Tytin vahvan myyntistrategian ja tehokkaan toiminnan ansiosta. Tytti on mukava, reilu ja asiakkaan toiveet huomioiva, mikä teki asioinnista mutkatonta ja miellyttävää!"

"Asunto myytiin nopeasti ja hyvään hintaan. Erityisesti tykkäsin siitä, että uskallettiin laittaa asunnolle korkeahko hinta, joka asunnosta myös loppuen lopuksi saatiin."

"Tytti oli aivan loistava välittäjä! Hän piti asiakkaan ajantasalla kokoajan ja ohjeisti aina tarvittaessa. Lisäksi Tytti oli ammattitaitoinen, iloinen ja aivan ihana ihminen!"

"Tytti vakuutti meidät energisyydellään ja toimeliaisuudellaan. Sovitut asiat olivat tehty nopeammin kuin uskoimmekaan. Voimme lämpimästi suositella Tyttiä! Kaksi vuotta etsimämme kohde löytyi muutamassa kuukaudessa.!

"Asunto meni nopeasti kaupaksi ja hyvään hintaan. Teiltä ehdotettiin heti huomattavasti kunnianhimoisempaa pyyntihintaa kuin muilta vertailemiltamme välittäjiltä. Tytin kanssa kaikki hoitui erittäin sujuvasti ja koko prosessi oli selkeä ja meidän puolesta täysin huoleton."

"Tytti piti minut koko ajan tietoisena mitä seuraavaksi tapahtuu, se tuntui oikein mukavalta."

"Kaikki asiat hoituivat luvatussa aikataulussa. Välittäjä piti meidät todella hyvin ajan tasalla, neuvoi kun kysyttiin mutta antoi meidän tehdä päätökset. Ei mitään negatiivista..."