top of page
13-3-9852839_edited.jpg

Referenssit

Asiakkaideni antama palaute

Referenssit: Testimonials

"Tytti hoiti myynnin ammattilaisen ottein alusta loppuun. Asunto saatiin kaupaksi alle viikossa Tytin vahvan myyntistrategian ja tehokkaan toiminnan ansiosta. Tytti on mukava, reilu ja asiakkaan toiveet huomioiva, mikä teki asioinnista mutkatonta ja miellyttävää!"

"Asunto myytiin nopeasti ja hyvään hintaan. Erityisesti tykkäsin siitä, että uskallettiin laittaa asunnolle korkeahko hinta, joka asunnosta myös loppuen lopuksi saatiin."

"Tytti oli aivan loistava välittäjä! Hän piti asiakkaan ajantasalla kokoajan ja ohjeisti aina tarvittaessa. Lisäksi Tytti oli ammattitaitoinen, iloinen ja aivan ihana ihminen!"

"Tytti vakuutti meidät energisyydellään ja toimeliaisuudellaan. Sovitut asiat olivat tehty nopeammin kuin uskoimmekaan. Voimme lämpimästi suositella Tyttiä! Kaksi vuotta etsimämme kohde löytyi muutamassa kuukaudessa.!

"Asunto meni nopeasti kaupaksi ja hyvään hintaan. Teiltä ehdotettiin heti huomattavasti kunnianhimoisempaa pyyntihintaa kuin muilta vertailemiltamme välittäjiltä. Tytin kanssa kaikki hoitui erittäin sujuvasti ja koko prosessi oli selkeä ja meidän puolesta täysin huoleton."

"Tytti piti minut koko ajan tietoisena mitä seuraavaksi tapahtuu, se tuntui oikein mukavalta."

"Kaikki asiat hoituivat luvatussa aikataulussa. Välittäjä piti meidät todella hyvin ajan tasalla, neuvoi kun kysyttiin mutta antoi meidän tehdä päätökset. Ei mitään negatiivista..."

"Asiat kerrottiin selkeästi ja yksinkertaisesti mutta sillä tavalla että reaalinen tilanne ja kuva tuli ilmi. Välittäjä oli rauhallinen ja selkeä ja asiat sujuivat mutkattomasti."

"Asunto myytiin nopeasti. Hyvää oli myös yhteydenpito. Kaiken kaikkiaan viisi tähteä Roof Groupin Tytille."

"Ystävällinen ja tehokas, läpinäkyvä tarjousprosessi ja reilun tuntuinen fiilis kautta linjan."

"Laitoin tekstiviestin, välittäjä soitti heti ja bookkasi näytön. Kalenterikutsu, meilit ym kaikki loistavia lisiä. Asiallinen ja kertoi lisätietoja hyvin näytössä. 6/5. Paras välittäjä tähän asti. Hommat rullaa tällä tyypillä varmasti! "

”Välittäjä Tytti Löppönen onnistui erinomaisesti asuntoni myymisessä. Valittu strategia toimi ja olin tyytyväinen sekä hintaan että myyntiaikaan. Sain vastaukset aina nopeasti kysymyksiin ja näkemykseni huomioitiin hyvin kaikissa prosessin vaiheissa. Sähköinen asiointi ja DIAS kauppa toimi myös hyvin ja sujuvoitti prosessia. Kiitos hyvästä palvelusta.”

bottom of page