top of page

Tutustu Minuun

''THE ONLY WAY TO DO GREAT IS TO LOVE WHAT YOU DO!''

tytti.jpg

Tytti Löppönen, kiinteistönvälityksen ammattilainen Helsingistä. Olen tehokas ja palvelualtis välittäjä ja haluan aina saada aikaan parhaan mahdollisen tuloksen. Eniten saan irti työssäni kokiessani onnistumisen tunteen hyvin hoidetusta työstä ja tyytyväisestä asiakaspalautteesta. Asuntokaupat onnistuu niin Helsingissä, kuin muualla pääkaupunkiseudulla.

Minulle on aina tärkeää olla asiakkaiden tavoitettavissa kellonajasta riippumatta ja tarjota heille laadukasta sekä luotettavaa asiakaspalvelua. Energisen ja periksiantamattoman luonteeni johdosta olen aina valmis tekemään kaikkeni, jotta asuntokauppojen lopputulema on kaikille osapuolille paras mahdollinen. Tyytyväinen asiakas on minulle tavoite numero yksi!

Aikasempi työkokemukseni oli sote-alalla. Olen aina nauttinut saadessani työskennellä ihmisten kanssa. Kiinteistönvälityksessä houkutteli erityisesti työn sosiaalinen luonne sekä mahdollisuus päästä osaksi asiakkaiden asumisunelmien toteuttamista -

Haluan toteuttaa unelmia!

Vapaa-aikaani vietän mieluiten perheeni ja ystävieni kanssa, esimerkiksi pelaillen tietovisoja tai korttipelejä. Lähellä sydäntäni ovat myös metsä ja luonto, koirani Hugon kanssa ulkoileminen on lempipuuhaani.

Minusta: About
bottom of page